PANDA Pörkölt sós pisztácia
Az első falat után biztosan megszereted a finoman sós pisztáciát! Egy különleges, Kalleh Ghouchi fajtát kínálunk, amely Jumbo néven is ismert. Az Egyesült Államokból származik, és nagyobb, kerek formájú szemek jellemzik.
A pisztácia hámozása néha szórakoztató és pihentető lehet, de ha nincs kedved hozzá, van egy megoldásunk: a héj nélküli pisztácia, amit azonnal fogyaszthatsz, a héjjal való bajlódás nélkül.
Miért érdemes sós pörkölt pisztáciát fogyasztanod?
Az enyhén sós, intenzív íz, a ropogós állag és a természetesen nyitott héj biztosan meglep majd! Ráadásul garantáltan 48%-os magtartalommal számolhatsz.
- finom, enyhén sós íz
- nagyobb, kerek szemű magok
- remekül párosítható gyümölcsökkel és zöldségekkel
Hogyan használhatod a pörkölt pisztáciát?
A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt! A legjobb minőségű pisztáciát egyszerűen elropogtatva vagy finom snackként is élvezheted.
A héj nélküli és aprított pisztáciát azonban sokféleképpen felhasználhatod meleg és hideg ételekben. Szórd például gyümölcssalátára, olasz rizottóra vagy tésztára.
Ha valami édesre vágysz, próbáld ki a gyors snacket szárított sárgabarackkal, mascarponéval és pisztáciával – isteni finom!